Årets dygtigste iværksættere

Malene Birger, Kaare Danielsen eller .... Hvem er den bedste iværksætter?

ErhvervsBladet.dk har i det forløbne år hver uge skrevet et portræt af en dygtig iværksætter, der har succes. Virksomheden vokser hurtigt og tjener penge - i nogle tilfælde rigtig mange penge..

Læs ti udvalgte portrætter nedenfor og giv din stemme. Hvem mener du, er den dygtigste iværksættter?

Feteret modedronning med international succesMode. Malene Birger har på under fem år skabt en af Danmarks mest feterede designvirksomheder. Ud over at være kronprinsesse Marys favoritdesigner kan hun prale af, at firmaet er en af Danmarks mest rentable modeforretninger med et voksende marked uden for landets grænser.

Klik her for at læse portræt af Malene Birger

Kokken der endte som talknuserKarriereskift. Efter flere års makkerskab med Claus Meyer i deres fælles kantinefirma Meyer & Tingstrøm er Claus Tingstrøm nu gået solo med to nye firmaer. Målet er en omsætning på 100 mio. kr.

Klik her for at læse portræt af Claus Tingstrøm

Danmarks mest brugte jobformidlerFor 11 år siden skabte Kaare Danielsen Jobindex, Danmarks første jobbørs på internettet, der på trods af utallige angreb fra kapitalstærke konkurrenter stadig med rette kan kalde sig landets førende private jobformidler på nettet.

Klik her for at læse portræt af Kaare Danielsen

Drevet af skabertrangVækstiværksætter. Ole Christian Andersen vil hellere skabe nye virksomheder end drive de etablerede. Derfor er han nu i gang med sit andet iværksættereventyr med teknologiselskabet Nangate.

Klik her for at læse portræt af Ole Christian Andersen

Fra konkursbo til børsnoteringKampvilje. Aktie- og investeringsportalen Euroinvestor.com fik en svær start, og da medgangen endelig kom, blev den kort og hurtigt afløst af en ny nedtur. Søren Alminde og hans bror Jens, der startede portalen, nægtede dog at give op og høster i dag frugterne af deres stædighed.

Klik her for at læse portræt af Søren Alminde

Forelsket i skibsfartSkibsfart. Den energiske advokatsøn Christian Levin hader stive habitter og bonede direktionsgange. Til gengæld elsker han skibe. Forrige år solgte han livsværket og spændetrøjen Atlas Shipping, og er draget på nye eventyr med virksomheden Custodia.

Klik her for at læse portræt af Christian Levin

Geschäftsführer med Danmarks dyreste fodboldbilletterOptimisme. Brøndbys nye hovedsponsor, Jesper L. Nielsen fra Kasigroup, bragte ny optimisme til superligaklubben, men har også givet anledning til stor undren uden for Vestegnen. Hvem er denne mand? Og har han pengene til at løfte Danmarks formentligt største sportsponsorat?

Klik her for at læse portræt af Jesper L. Nielsen

Serieiværksætter på væksteventyrGlobal. Jacob Wolff-Petersens seks år gamle virksomhed Steelseries har stor succes på markedet for computerudstyr, som ellers er domineret af giganter som Microsoft, Creative og Logitech. Stifteren stræber nu efter en årlig omsætning på 300 mio. kr.

Klik her for at læse portræt af Jacob Wolff-Petersen

Farlige Frank er klar til comebackAggressiv. Frank Rasmussen har tjent millioner på at opbygge og sælge virksomheder, senest mobilkometen Telmore. Efter et mislykket partnerskab med TDC er den energiske og aggressive iværksætter nu klar til et nyt forretningseventyr med mobil- og e-handelsselskabet Bibob.

Klik her for at læse portræt af Frank Rasmussen