90 års fødselsdag med stafetløb

Studerende, undervisere og universitetets partnere skal ud at løbe, når Copenhagen Business School (Handelshøjskolen i København) fra begyndelsen af september markerer sin 90 års dag.

Copenhagen Business School (Handelshøjskolen i København) fejrer fra begyndelsen af september sin 90 års dag. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nanna Kreutzmann
En stafet bliver et af mange indslag i jubilæumsdagene. Det er tanken, at hele CBS' campus på Frederiksberg skal inddrages i begivenheden. Festlighederne indledes 4. september med en åbningsreception. Derefter strækker fejringen sig over det næste års tid.

"Vi vil gerne bruge anledningen til at invitere forretningsforbindelser, politikere og venner indenfor, så de kan møde vores studerende og forskere. Et jubilæum er en fremragende anledning til at åbne dørene og vise mangfoldigheden på Handelshøjskolen henover året," siger direktør Gert Bechlund.

13. september begynder en åben forelæsningsrække om Danmark og EU. I oktober bliver CBS' bedste idé kåret. Konkurrencen arrangeres i samarbejde med Stardust, Moderate Studenter og Venture Cup.

I november markeres selve jubilæumsdagen ved en konference om globalisering, kulturforståelse, virksomhed og politik over to dage.