9. Brødrene Westermann, GSA Invest og T&W Holding (WS Audiology), 15,6 milliarder kroner

Stor gevinst til familie bag høreapparatkoncern

Søren Westermann Widex Fold sammen
Læs mere
Foto: PR

Også familien Westermann kan nu se formuen tage et pænt spring opad, efter at fusionen af Widex og Sivantos er kommet helt på plads.

Det danske ejerskab er delt mellem familien Tøpholm på den ene side og brødrene Westermann på den anden side. Anden generation efter stifterne var således i en årrække Jan Tøpholm med den ene halvdel og brødrene Søren og Anders Westermann med den anden halvdel.

Jan Tøpholms to sønner Richard og Julian har i flere år været inde som medejere, og det samme har Anders Westermanns to sønner Jacob og Christian. Søren Westermann har ingen børn, men der er en tredje Westermann-bror, nemlig Peter Westerman, som har tre børn. Den tredje bror og hans tre børn er nu medejere af Søren Westermanns holdingselskab over driftsselskabet. Søren Westermann har dog beholdt kontrollen ved at sidde på alle stemmerne og har ligeledes fastholdt et ejerskab på 51 procent af holdingselskabet.

Udover ejerskabet af høreapparatkoncernen har familien Westermann sammen med familien Tøpholm gang i et større byggeri i Københavns Nordhavn. Byggeriet forventes at være færdigt i 2021 og ventes at få en markedsværdi på 650-700 millioner kroner.

Her er de 100 rigeste i Danmark