38. Kurt og Erling Daell, Harald Nyborg, 3,0 milliarder kroner

Yderligere hop i omsætning

Kurt og Erling Daell Kurt Daells blev adopteret af Daell familien lige efter anden verdenskrig. Var en af arvingerne til Daells varehus. Kurt har sammen med sønnen Erling Daell, Jem og Fix og Harald Nyborg. Holte, 24 september 2014 Fold sammen
Læs mere
Foto: Christian Liliendahl

Omsætningen steg i 2018 pænt til over 5,5 milliarder kroner, efter at den året forinden for første gang havde passeret fem milliarder kroner. Indtjeningen steg en lille smule, men ligger dog stadig noget under niveauet i 2016.

Koncernen omfatter først og fremmest Harald Nyborg-butikkerne og Jem & Fix. Herudover er der Daells Bolighus, som stadig belaster koncernen og i 2018 for femte gang på tre år måtte have tilført ekstra kapital. Daells Bolighus har således de seneste 12 år hvert eneste år haft underskud. Også det svenske marked er lidt tungt, og her har ledelsen besluttet af lukke ti af de 11 fysiske butikker og i stedet her satse på e-handel. Problemområderne bliver dog til fulde kompenseret af, at driften i Jem & Fix-butikkerne udvikler sig særdeles positivt.

Koncernen er primært ejet af faderen Kurt Daell og sønnen Erling Daell og nu også med en mindre post den yngre søn Njal Daell.

Her er de 100 rigeste i Danmark