21-årig partner hos web-guldæg

Ung iværksætter, der for blot tre måneder siden præsenterede sig som en, der arbejder 88 timer om ugen, er nu blevet designpartner hos Danmarks største udbyder af webshops.

21-årige Jacob Leander Christensen (til venstre i billedet) sammen med Brian Reinholdt, der er salgsansvarlig for Shop & CMS hos hans nye arbejdsgiver ScanNet. Fold sammen
Læs mere
Blot tre måneder.

Længere tid tog det ikke for den 21-årige iværksætter Jacob Leander Christensen fra Vejen ved Kolding at få et drømmejob, efter han i ErhvervsBladet havde fortalt, hvordan han arbejdede 88 timer om ugen for at realisere sin it-drøm.

Læs Ung iværksætter arbejder 88 timer om ugen

Nu har han overbevist web-guldægget ScanNet i Kolding om sit værd og er blevet certificeret designpartner hos Danmarks største udbyder af webshops. Netop ScanNet er faktisk igen blevet kåret som Danmarks bedste i en af ErhvervsBladets analyser af webbranchen.

Læs Web-guldæg får ny topdirektør

ScanNet fortæller i en fælles udsendt pressemeddelelse, at firmaet betragter den 21-årige iværksætter som et af de allerstørste talenter på sit felt i Danmark. - Det er helt usædvanligt, at vi har gjort en kun 21-årig til designpartner i ScanNet. Og det endda på rekordtid. Men Jacob har simpelthen taget os med storm og overbevist os om, at han kan gøre en forskel for vores kunder, forklarer Brian Reinholdt, der er salgsansvarlig for Shop & CMS hos ScanNet, og tilføjer:. - Jacob har en helt unik evne til at forstå og sætte sig ind i kundens behov. Allerede i dag hjælper han en række af vores kunder med at få succes på nettet gennem sine unikke udviklede designs og brugervenlige webshops, forklarer Brian Reinholdt.

Selv siger den 21-årige følgende: - De sidste år har været spændende men også hårde indimellem. Det erkender jeg. Men sliddet med at læse til multimediedesigner og Web Marketing Manager på IBC i Kolding, samtidigt med at jeg har startet egen virksomhed, har været det hele værd. For selvom det indimellem har taget pusten fra mig, er jeg i dag superstolt over det, jeg har opnået, siger en ydmyg Jacob Leander Christensen og tilføjer:

- Det største er naturligvis, at ScanNet har håndplukket mig som designpartner. Det er kun sket for nogle ganske få, så det er jeg naturligvis meget beæret over.