Kan man powershoppe forsikring

PENGEKALENDER 8Forsikring – ikke særlig sexet, men der kan spares store penge.

En sort boks i bilen afslører, hvis du kører for hurtigt. Til gengæld slipper du billigere i forsikring, hvis du ikke kører for stærkt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker
Netop i disse år har forsikringsselskaberne tjent gode penge på den rene forsikringsdrift en årrække. Det har gjort dem sultne efter flere kunder, og det gøder jorden for at trimme sine forsikringer til en bedre pris. Og blandt andet har flere selskaber på den hårdeste kampplads – bilforsikringer – indført et hav af krumspring, der kan blive til din fordel.

Et af krumspringene er nye måder at taksere kunderne på: Jo færre kilometer du kører, jo billigere slipper du.

Et andet er en såkaldt sort boks i bilen, der kan afsløre, hvis du har kørt for hurtigt ved et eventuelt uheld. Det vil koste dig dyrt. Men til gengæld slipper du billigere, hvis du ikke kører for hurtigt.

Et tredje krumspring er en række selskabers specielt lave priser på at forsikre specifikke bilmærker, så især yngre bilister kan blive forsikret uden at pantsætte svigermor.

Og endelige har en del selskaber aftaler om at få lavet kundernes skader på bestemte, udvalgte værksteder. Det bør give en solid mængderabat til selskaber, men som du også kan kræve at få del i som en lavere præmie på din forsikring – også fordi du så ikke kan bruge dit sædvanlige værksted, hvir du får en forsikringsskade.

Men brug eventuelt Forsikringsguiden på nettet til at tjekke priser.