»Kampagnesporet«: Shamanen dømt, Bannon på krigsstien og Biden/Harris' kamp for populariteten

»Kampagnesporet« tager temperaturen på USA lige nu.

I ugens afsnit af »Kampagnesporet« vender David Trads og Mads Fuglede blandt andet fængselsdommen over Jacob Chansley, bedre kendt som QAnon Shaman, for hans rolle i stormløbet på Capitol Hill. Fold sammen
Læs mere
Foto: Cheney Orr/Reuters/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I denne uges episode af »Kampagnesporet« begynder David Trads og Mads Fuglede med at tale om Jacob Chansley, bedre kendt som QAnon Shaman, som er blevet idømt 41 måneders fængsel for sin rolle i stormløbet på Capitol Hill.

Målet med dommen er at statuere et eksempel, og selv lover den dømte, at han er en ny mand.

Ikke alle deler dog den opfattelse af hændelserne 6. januar, og blandt dem er Steve Bannon, der i sit program »War Room« har en lidt anden udlægning.

Præsident Joe Biden kæmper fortsat med en dalende popularitet, som i tal snart begynder at ligne hans forgængers. For nylig lagde han vejen forbi Detroit, hvor han prøvede elbiler og forsøgte at efterlade sit aftryk på historien med en Kennedy-inspireret tale.

Bedre ser det dog ikke ud for hans højre hånd, Kamala Harris, som i nylige interview ikke just har klaret sig strålende.

David Trads og Mads Fuglede tager temperaturen på popularitetsmåleren og et kollegialt forhold, der ifølge rygterne ikke just er i top.

Afslutningsvis rundes kultklassikeren »Rocky IV«, da den er på vej i et directors cut.

Udover at den er fremragende film, bliver David og Mads også enige om, at den er udtryk for meget mere en blot fortællingen om en enkelt bokser – men i stedet den, om den frie verdens sejr under Den Kolde Krig.

Lyt til episoden her:

Find tidligere afsnit her:

Følg Kampagnesporet på mobil