»Kampagnesporet«: Mediernes kampplads er vild i USA – og kendt guvernør får lige den reaktion, han ønsker

Kampagnesporet, Berlingskes podcast om USA, handler i denne uge om de amerikanske medier og Floridas guvernør Ron DeSantis. Lyt med når de to USA-eksperter Mads Fuglede og David Trads udlægger ugens udvikling i amerikansk politik.

I denne udgave af »Kampagnesporet« sætter David Trads og Mads Fuglede blandt andre fokus på Ron DeSantis. Lyt med her. Fold sammen
Læs mere
Foto: Cristobal Herrera-Ulashkevich/EPA/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den seneste uge har budt på flere opsigtsvækkende fænomener i det politiske USA.

Det drejer sig blandt andet om den tidligere præsident, Donald Trump, der har været med i en golfturnering, men også en om intens video, som selvsamme ekspræsident har offentliggjort.

Desuden er chefen for mediet den meget højreorienteret tv-kanal Newsmax ude med anklager, der siger en hel del om det amerikanske mediebillede. Og blandt andet om hvordan det er strikket helt anderledes sammen, end vi er vant til i Danmark.

Og så er en gruppe afroamerikanske studerende i Florida gået lige i guvernør Ron DeSantis' fælde, men de er klar til kampen.

Lyt til ugens udgave af Kampagnesporet, Berlingskes podcast om USA med de to USA-eksperter Mads Fuglede og David Trads, der udlægger den nyeste udvikling i amerikansk politik.

 

Lyt til dagens afsnit her:

Lyt til tidligere afsnit her:

Følg Kampagnesporet på mobil