»Kampagnesporet«: Donald Trump – et sort hul af behov

I dagens episode af Kampagnesporet starter David Trads og Mads Fuglede derfor med at se nærmere på McCarthy, og hvor nervøs han egentligt bør være for lækket der har stillet ham i et dårligt lys overfor Trump, som stadig er en altoverskyggende skikkelse i partiet (arkivfoto). Fold sammen
Læs mere
Foto: DAVID MAXWELL
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kevin McCarthys begravelse?

I dagene efter stormløbet på Kongressen frygtede Kevin McCarthy, lederen af Republikanerne i Repræsentanternes Hus, at hans højreorienterede kollegers kommentarer omkring hændelsen kunne opildne til mere vold. Og det måske var på tide at afsætte Donald Trump. Det er kommet frem i lækkede telefonsamtaler mellem ham og Liz Cheney – og de kommentarer har gjort ham upopulær i partiet, da de stammer fra den kommende bog »This Will Not Pass: Trump, Biden and the Battle for America's Future«.

I dagens episode af Kampagnesporet starter David Trads og Mads Fuglede derfor med at se nærmere på McCarthy, og hvor nervøs han egentligt bør være for lækket, der har stillet ham i et dårligt lys overfor Trump, som stadig er en altoverskyggende skikkelse i partiet.

Trump og dronningen:

»Det mest eksplosive Trump interview jeg nogensinde har lavet.« Sådan lyder det fra den engelske kendte tv-vært Piers Morgan, som er kendt for ikke at holde sig tilbage. I forbindelsen med lanceringen af et nyt tv-program interviewede han nemlig ekspræsidenten, hvor den ikke fik for lidt. Her langede Trump blandt andet ud efter Prins Harry og Meghan Markle, og sagde at Dronning Elizabeths eneste fejl var ikke at fratage prinsen hans titel.

David og Mads tager udgangspunkt i interviewet, og giver status på hvor Trump står den dag i dag; og svarer på, om hvorvidt manden der er hans niece bliver beskrevet som et sort hul, kunne finde på at stille op igen.

Lyt til episoden her:

Lyt til tidligere episoder her:

Episodens titelsang: »Black Hole Sun« – Soundgarden

Følg Kampagnesporet på mobil