»Kampagnesporet«: Demokraternes spørgsmål om en ny præsident og tragedien i Texas

I USA er det svært at lovgive om købet af våben, og endnu sværere at lovgive at tage våben fra folk. Ikke desto mindre er det en debat der endnu en gang er blevet uhyggeligt aktuel, i kølvandet på et af de mest blodige skoleskyderier i nyere Amerikansk historie som har efterladt 19 børn og adskillige lærere døde. Fold sammen
Læs mere
Foto: SPENCER PLATT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvad gør vi i 2024?

Det spørgsmål der hænger over det Demokratiske Parti, i takt med opbakningen og tiltroen til Joe Biden svækkes. Et spørgsmål der kun yderligere er blevet forstærket efter den demokratiske guvernørforening har afholdt deres årlige møde i Pinehurst i North Carolina. Her var der rigtige emner på dagsordenen, men når snakken i krogene gik til pauserne, var det et emne der overskyggede alle: hvad de skal stille op med den nuværende præsident i forhold til det næste valg. Her tager David Trads og Mads Fuglede udgangspunkt i dagens afsnit, og ser nærmere på det interne blik Demokraterne har på deres præsident og hans fremtid.

Tragedien i Texas

I USA er det svært at lovgive om købet af våben, og endnu sværere at lovgive at tage våben fra folk. Ikke desto mindre er det en debat der endnu en gang er blevet uhyggeligt aktuel, i kølvandet på et af de mest blodige skoleskyderier i nyere Amerikansk historie som har efterladt 19 børn og adskillige lærere døde. David og Mads tager diskussionen om amerikanerne og deres våben, deres tanker og bønner, og om det mon er den her gang, der bliver gjort noget ved det.

Lyt til afsnittet her:

Lyt til tidligere afsnit her:

Følg Kampagnesporet på mobil