»Kampagnesporet«: Coronaen i Det Hvide Hus, Steve Bannon dømt og spørgsmålet om justitsminister Garlands mulige jagt på Trump

I Kampagnesporet har David og Mads ofte diskuteret, hvad der ville ske, hvis USAs 79-årige præsident, Joe Biden, skulle gå hen og få corona. Det er nu sket, og heldigvis ser det ud til, at det ikke betyder alverden for præsidenten, der allerede lader til at være kommet sig. Fold sammen
Læs mere
Foto: ANGELA WEISS (arkiv)
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Masser af nyt fra vestfronten: Der sker ting og sager i amerikansk politik for tiden, også foruden navne som Trump og Biden, i hele landet. Faste lyttere vil nemlig være klar over, at det går tæt for sig i Pennsylvania, men nu er det lykkes John Fetterman at komme foran sin modstander, Dr. Oz. I Texas ser det til gengæld ikke så godt ud for Demokraterne, hvor Beto O' Rourke haler efter Greg Abbott, mens det dog går strygende for Californiens guvernør, Gavin Newsom, hvorfor han nu er begyndt at sprede sin indflydelse til andre stater.

Alt dette og mere til er, hvor David Trads og Mads Fuglede starter denne episode af Kampagnesporet, som er den sidste med producer Andreas bag roret.

Når der går corona i politikere: I Kampagnesporet har David og Mads ofte diskuteret, hvad der ville ske, hvis USAs 79-årige præsident, Joe Biden, skulle gå hen og få corona. Det er nu sket, og heldigvis lader det til, at det ikke betyder alverden for præsidenten, der allerede lader til at være kommet sig. Han er dog ikke alene om at være blevet ramt, da det også er tilfældet for mange andre i Senatet, blandt andet den mindst populære demokrat i Washington, Joe Manchin.

Justitsminister Garland og spørgsmålet om Trump: Ender justitsminister Merrick Garland nogensinde med at rejse tiltale mod ekspræsident Donald Trump eller ej? Det spørgsmål er blevet stillet mange gange. Selvom der ikke er entydigt svar på det spørgsmål endnu, så har Garland dog for første gang sagt noget om sagen, noget som David og Mads ser nærmere på.

Lyt til den seneste episode her:

Følg Kampagnesporet på mobil

Lyt til tidligere episoder her: