Williams forsvinden havde været en gåde i 22 år – men så dukkede en mystisk bil op på Google Earth

Ved hjælp af Google Earth er en forsvindingssag fra 1997 blevet delvist opklaret.

Se bilen her. Screenshot fra Google Earth Fold sammen
Læs mere

En novemberaften i 1997 lånte den 40-årige amerikaner William Boldt en telefon i en bar i Florida for at ringe til sin kæreste og fortælle, at han var på vej hjem.

Han satte sig ind i sin bil og kørte fra baren. Siden har ingen set ham.

William Boldt har været meldt savnet i 22 år, og hans familie har ikke anet, hvordan og hvorfor han pludselig forsvandt. Indtil nu.

En tidligere beboer i det velstående Grand Isles-nabolag i Wellington, Florida, sad sidst i august foran computeren og tjekkede sit forhenværende hjem ud på Google Earth. Pludselig opdagede personen dét, der lignede en bil på bunden af en mindre sø i villakvarteret, skriver CNN.

Sendte drone op for at tjekke

Personen ringede til en tidligere nabo i området. Naboen fandt sin drone frem, bekræftede at en bil befandt sig i vandet og kontaktede straks politiet.

Politiet trak den næsten fuldstændigt forkalkede bil ud af vandet. Her opdagede de, at resterne af et skelet befandt sig på førersædet.

En undersøgelse af skelettet har været i gang i et par uger, og myndighederne kunne i denne uge bekræfte, at det var William Boldt, der mistede livet i søen.

Det er uvist, hvorfor og hvordan William Boldts bil havnede på bunden af søen. En politiundersøgelse, der blev foretaget kort efter, at Boldt forsvandt i 1997, fastslog, at han ikke virkede beruset, da han forlod baren.