Will tabte til tornadoen

Historien om Will Norton, som blev suget ud af soltaget på sin fars bil under tornadoen i Missouri, er gået verden rundt. Nu er han fundet.

Will Norton blev suget ud af soltaget på sin fars Hummer. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

18-årige Will Norton har smilet sit tandpasta-smil på billeder i mange medier, siden han forsvandt under den voldsomme tornado, der ramte byen Joplin i Missouri, USA. Hans ubegribelige historie har været et billede på tornadoens ødelæggende effekt.

Historien er endt lige så tragisk, som ødelæggelserne i byen Joplin i Missouri. Familien havde ledt efter Will i dagevis og fandt ham til sidst, men den nyudklækkede student, som netop havde færdiggjort high school, var død.

- Til alle, denne aften er en trist aften for os. Jeg er ked af at fortælle jer, at Will er blevet fundet, men han var ikke i live, skrev hans tante Tracey Presslor på det Facebook-site, som har været centrum for eftersøgningen af Will Norton.

Suget ud af soltag

Da tornadoen ramte byen, sad Will i en bil, en Hummer H3, med sin far. Med ét ramte vejrfænomenet bilen og skabte et undertryk. Af ukendte årsager gik Wills sikkerhedssele op, og den 18-årige dreng blev suget ud gennem bilens soltag og op i tornadoens 320 km/t kraftige hvirvelvinde.

Will blev fundet i lørdags af dykkere i en mindre dam ikke langt fra sin bil.

I flere dage var Will blandt de op mod 1500 mennesker, der er savnet efter tornadoen. Flere har lavet eftersøgningsgrupper på Facebook, og flere er blevet fundet, ulykkeligvis ikke i live.

Antallet af omkomne efter den mest dødbringende tornado i USA’s historie er nu oppe på 142 personer.