Ukraines svar på Ud & Se opfordrer til sex i toget

I seneste udgave af de ukrainske statsbaners passagermagasin, bliver passagerene opfordret til at overveje sex i toget, som ifølge bladet kan være et lovligt og sjovt erotisk krydderi - så længe man er forsvarligt fastspændt og ikke genererer medpassagererne.

Det ukrainske svar på DSB informerer deres passagerer om, hvordan man har sex ombord på selskabets tog. Fold sammen
Læs mere
Foto: VALENTYN OGIRENKO
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Et citat fra 1888, der tilskrives den danske politiker J. K. Lauridsen, lyder:

»Næst efter kønsdriften er af de menneskelige drifter jernbanedriften den, der sætter de fleste lidenskaber i bevægelse.«

Og selv om sex måske ikke ligefrem er det første, man tænker på, skulle man være så heldig at se et IC4-tog, der faktisk bevæger sig ved egen kraft, så er koblingen mellem de to drifter ikke desto mindre velkendt.

Både de pumpende stempler, dampende skorstene og lokomotiver, som forsvinder ind i tunneller, er næsten universelle metaforer for andet og mere end udskiftning af signalsystemer og elektrificering af den jyske længdebane.

Det har det ukrainske svar på DSB, Ukrzaliznytsia, nu taget konsekvensen af. I deres passagermagasin, Mahistral, der dog kun uddeles til intercitypassagerer på 1. klasse, kan man nemlig læse en udførlig og hjælpsom artikel om, hvordan man har sex ombord på selskabets tog. Det skriver websitet The Kyiv Post.

Over fem punkter i artiklen ”Kærlighed undervejs”, der er illustreret af en afklædt kvinde i en sovekupe, informerer magasinet om, at sex her er fuldstændig lovligt, så længe man ikke generer medpassagerer. Man kan også læse, at erotik på sporet kan være en oplagt måde at krydre et måske ellers lidt kedeligt seksualliv.

Magasinet formaner dog også om, at sex skal være både konsensualt og sikkert, hvorfor man med fordel kan rekvirere fastspændingsbælter hos togpersonalet, så man ikke risikerer at bumpe rundt mere end højst nødvendigt, hvis togturen skulle vise sig ujævn.

»Der er ingen grund til at nævne, hvorfor man faktisk har brug for bæltet,« informerer magasinet hjælpsomt.

Ifølge Kyiv Post fortæller magasinet også, at man med lidt god vilje sagtens kan forestille sig at være med i en togpornofilm, som, magasinet hævder, endda er en genre, som der uddeles priser i ved branchekomsammener, hvilket avisen dog ikke har været i stand til at bekræfte.

På websitet Reddit findes dog et omfattende forum med navnet TrainPorn, der dog primært er dedikeret til billeder af flotte tog, og dermed nok vil skuffe dem, der leder efter mere pikant togerotisk materiale.

Mahistrals redaktør siger til The Kyiv Post, at reaktionerne på artiklen, der er blevet delt massivt blandt ukrainere på sociale netværk, overgik hendes vildeste forventninger, og hun forklarer, hvorfor magasinet valgte at behandle netop den tematik i bladet.

»Hvad sælger bedst? Sex, killinger og børn. Vi har allerede skrevet om killinger, så vi valgte sex«.