Ukip-politikeren Nigel Farage er interessant for FBI

Briten Nigel Farage har ifølge FBI muligvis spillet "en interessant rolle" i relationerne mellem Rusland og Donald Trumps stab.

Den britiske EU-modstander Nigel Farage, som var en dominerende skikkelse i kampagnerne op til den britiske brexit-afstemning, kan ifølge FBI have spillet en interessant rolle i relationerne mellem Rusland og Trumps kampagnestab, skriver den britiske avis The Guardian. Reuters/Rafael Marchante Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den britiske EU-modstander Nigel Farage, som var en dominerende skikkelse i valgkampen op til den britiske brexit-afstemning, kan ifølge det amerikanske forbundspoliti, FBI, have spillet "en interessant rolle" i relationerne mellem Rusland og Donald Trumps kampagnestab.

Det skriver den britiske avis The Guardian ifølge Reuters.

Farage er ikke beskyldt for at have gjort noget forkert, og han er ikke en mistænkt i FBI's efterforskning, understreger The Guardian.

En talsmand for det antieuropæiske parti Ukip siger, at den eneste indflydelsesrige russer, som han mener at have hørt, at Farage har mødt, var oppositionslederen Garry Kasparov.

I en kommentar kalder Nigel Farage, der er tidligere Ukip-leder, det for fuldstændigt "hysterisk", at FBI anser ham for at være interessant i forbindelse med den igangværende efterforskning af forbindelserne mellem Rusland og Donald Trumps præsidentkampagne.

/ritzau/Reuters