Tv: Trump overvejer Romney som sin udenrigsminister

Kilder bekræfter, at Trump og Romney mødes søndag, og at de måske skal tale om posten som udenrigsminister.

Republikaneren Mitt Romney (t.h.), der i 2012 tabte præsidentvalget til præsident Obama, er ifølge amerikanske medier et af de navne, Trump overvejer som USA's næste udenrigsminister. (Arkivfoto) Reuters/Steve Marcus Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Washington. Republikaneren Mitt Romney er en af de personer, som USA's kommende præsident, Donald Trump, overvejer som udenrigsminister.

Det siger unavngivne kilder til tv-stationen NBC News.

Romney og Trump skal mødes søndag for at drøfte spørgsmålet, oplyser NBC News.

En kilde bekræfter over for nyhedsbureauet Reuters, at de to skal mødes, og at Trump muligvis vil drøfte posten som udenrigsminister med Romney.

Romney var republikanernes kandidat ved præsidentvalget i 2012, hvor han led nederlag til den nuværende præsident, Barack Obama.

For fire år siden gav Trump sin støtte til Mitt Romney, men han fik ikke tilsvarende opbakning fra Romney, da han selv meldte sig på banen som en af de republikanere, der kæmpede om at blive partiets kandidat til præsidentposten.

Romney var yderst kritisk over for Trump og opfordrede i løbet af primærvalgkampen sine partifæller til at stemme på alle andre end rigmanden fra New York.

/ritzau/