TV-reklame angriber Trump med hans egne ord

En TV-annonce der støtter Hillary Clintons valg kampagne, angriber så at sige den republikanske kandidat Donald Trump på hans egne udtagelser.

 

TV-reklamen der er betalt af  »Super PAC Prioriteter USA«, blev mandag sendt i æteren på de amerikanske tv-stationer, som en af de utallige reklamer, der bliver sendt op til  præsidentvalget.

En Super PAC (Political Action Committees) er en interesseorganisation, som kan bidrage til en valgkamp uden at være officielt tilknyttet en kandidat.

Det betyder, at kandidaterne ikke må koordinere med Super PACs, men i realiteten fører Super PACs kampagne for kandidaten, uden kandidaten medvirker direkte.

Videoen er klippet sammen af folk med T-shirts, med et billede af Trump, mens de mimer flere af de kontroversielle citater om kvinder som den republikanske kandidat har fremsat i løbet af valgkampen.

Både demokrater og republikanere har anklaget Trump for sexisme i verbale fornærmelser, rettet mod blandt andet studievært på Fox News Megyn Kelly, samt den tidligere republikanske præsidentkandidat Carly Fiorina.