TV: Al-Qaeda tager skylden for drab på Bhutto

En pakistansk tv-station og islamistiske websites hævder, at Al-Qaeda har taget skylden for drabet på Bhutto, men hverken Pakistan eller USA kan bekræfte det. VIDEO: Benazir Bhutto død efter attentat

Benazir Bhuttos kiste håndteres af tilhængere. Hendes lig er fløjet til hendes hjemby i Larkana-området, hvor hun ventes begravet fredag. Foto: Reuters Fold sammen
Læs mere

Terrornetværket al-Qaeda har taget skylden for drabet på Pakistans oppositionsleder Benazir Bhutto, rapporterede det pakistanske tv-netværk ARY fredag morgen.

I det pakistanske indenrigsministerium kunne man imidlertid ikke bekræfte oplysningerne.

Sent torsdag udsendte det amerikanske forbundspoliti FBI og USA's ministerium for indenlandsk sikkerhed en meddelelse om, at flere islamistiske websites ligeledes skrev, at al-Qaeda har taget skylden for angrebet.

De amerikanske efterretningstjenester bruger alle sine ressourcer på at forsøge at finde ud af, hvem der stod bag drabet på Benazir Bhutto, sagde en talsmand for National Intelligence, Ross Feinstein. Men han tilføjede, at de amerikanske efterretningstjenester på nuværende tidspunkt ikke kan sige noget om, hvem der stod bag det blodige attentat.

/ritzau/AP