Trumps barnebarn hitter i Kina

En video af Trumps barnebarn Arabella er blevet et viralt hit i Kina. Den lille pige synger ”happy new year” på kinesisk i anledning af det kinesiske nytår.

Ivanka Trump and daughter Arabella Rose Kushner arrive for a prayer service with U.S. President Donald Trump at Washington National Cathedral the morning after his inauguration, in Washington, U.S., January 21, 2017. REUTERS/Kevin Lamarque Fold sammen
Læs mere
Foto: KEVIN LAMARQUE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Videoen af den amerikanske præsidents barnebarn, Arabella, der synger på kinesisk, er blevet et viralt hit på sociale medier i Kina, skriver NY Times. Den fem-årige pige har tilsyneladende været i gang med at tage timer i kinesisk.

På det sociale medie Instagram lagde hendes mor, Ivanka Trump i torsdags en video op af den lille pige, der synger sangen ”happy new year” på kinesisk i anledning af det kinesiske nytår. Iført sorte jeans, en sort cardigan med mønster og med en kinesisk marionet-dukker i hænderne.

»Vi ønsker alle et fantastisk år,« skrev præsidentens datter på Instagram.

På det kinesiske sociale medie Weibo har mere end 60.000 mennesker liket videoen af Arabella. Mange af dem giver udtryk, at de foretrækker Ivanka Trump som leder frem for hendes far, Donald Trump, fordi han har svækket båndene mellem USA og Kina, skriver NY Times.

Samtidig har Ivanka Trump og datteren Arabella deltaget i en nytårs-reception hos den kinesiske ambassade i Washington. Besøget har fået den kinesiske avis Global Times til at konstatere, at det kunne styrke forholdet mellem USA og Kina, skriver NY Times.