Trump prøvede at kysse en lille pige under en tale: Det endte som en ren ydmygelse

Under en tale i Green Bay i Wisconsin tog præsidentkandidaten Donald Trump en lille pige med op på scenen. Da han prøvede at kysse hende, gik det dog ikke helt som forventet.

Donald Trump tog en lille pige op på scenen under et vælgermøde i Green Bay Wisconsin mandag aften.  Fold sammen
Læs mere
Foto: TANNEN MAURY

Tidligere på året blev det en stor historie, da Donald Trump forlangte en grædende baby eskorteret ud fra et vælgermøde, og måske ville den republikanske præsidentkandidat derfor vise, at han faktisk godt kan lide børn.

I hvert fald blev Donald Trump under sin tale i Green Bay, Wisconsin, opmærksom på en lille pige, som han gentagende gange kaldte for 'en smuk pige', inden han besluttede at invitere hende op på scenen.

»Få hende herop,« forlangte Trump, inden han fik den lille pige i sine arme.

Herefter fik han pigen til at præsentere sig ved navn og udpege sine forældre.

»I har gjort det godt,« fastslog Donald Trump, inden han forsøgte at kysse den lille pige på kinden.

Her blev det dog tydeligt, at pigen ikke ligefrem ønskede nærkontakt med den republikanske præsidentkandidat, da hun trak sit hoved til sig, inden Donald Trump satte hende ned.

Det lille optrin varer kun få sekunder, men fik alligevel stor opmærksomhed på det sociale medie Twitter, hvor klippet hurtigt blev lavet til en GIF-animation.

Flere bemærker på Twitter, hvordan pigen virker, som om hun er utilpas og ikke har lyst til at være i armene på Donald Trump. Det er dog værd at bemærke, at kommentarerne overvejende kommer fra Trump-modstandere.

Det er dog ikke første gang, at internettet har gjort sig morsom på Donald Trumps bekostning, efter en kvinde afviste præsidentkandidatens læber.

Efter den seneste præsidentdebat mellem Donald Trump og Hillary Clinton den 9. oktober dukkede der således et klip op, der viser Donald Trump, som forsøger at kysse sin datter Tiffany Trump - også her uden held.

Tiffany Trump fik på imponerende vis manøvreret sig ud af kysset. Og det hele blev fanget på kamera.

Du kan se hele klippet fra talen i Wisconsin her (artiklen fortsætter herunder):

Episoden sker kort tid efter, at en lækket video afslørede Donald Trump i blandt andet at have sagt »Grab them by the pussy«. Ligesom han snakker om, hvordan han bare kysser kvinder, når han vil.

Videoen er oprindeligt fra 2005 og blev offentliggjort den 7. oktober af The Washington Post. I videoen snakker Donald Trump om kvinder, og hvordan han kan tillade sig at opføre sig, som det passer ham grundet sin status.

»Jeg bliver automatisk tiltrukket af lækre kvinder. Jeg begynder bare at kysse dem. Det er som en magnet. Jeg venter ikke engang. Og når du er en stjerne, lader de dig gøre det. Du kan gøre hvad som helst. Tag dem i fissen. Du kan gøre alt,« siger Donald Trump i videoen, hvor han taler med venner i en bus.

Siden er Donald Trump desuden havnet i endnu et stormvejr, efter flere kvinder har beskyldt ham for seksuel chikane. Anklager, præsidentkandidaten selv afviser.