Tre brasilianere anholdt for kannibalisme

Politiet har anholdt tre brasilianere, der er mistænkt for at have spist mennesker. Allerede efter anholdelsen har de erkendt anklagen om kannibalisme.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

To kvinder er angiveligt blevet ofre for en usædvanlig forbrydelse i Brasilien. De er blevet dræbt, og derefter har morderne spist dele af deres kroppe og brugt menneskekødet i tærter, som de har solgt i nabolaget, skriver CNN.

Brasiliansk politi har anholdt tre personer, en mand og to kvinder, som har tilstået at have spist kvinderne, har politiet fortalt på nationalt tv.

Manden har forklaret til journalister, at han fulgte instruktioner, som kom fra en stemme i hovedet. Den fortalte ham, at han skulle sende menneskerne op til Gud.

Og han bekræfter, at han sammen med de to andre anholdte spiste kvinderne for at »rense dem«.

De to ofre, som var unge kvinder, blev angiveligt lokket til de tre mistænktes hus under dække af, at de havde brug for barnepiger. Politiet kom på sporet af forbrydelsen, da den ene af de mistænkte forsøgte at hæve penge på et kreditkort, som tilhørte en af de unge, forsvundne kvinder.

Ifølge politiet kan antallet af ofre, der har været udsat for samme kannibalisme-skæbne som kvinderne, være højere. De regner med, at det er over 10.