Topløs Kate vækker kongelig vrede

Et fransk magasin har publiceret billeder af Hertuginden af Cambridge topløs.

Prins William og Kate Middleton, der her ses under et besøg i Singapore, har endnu ikke bekræftet, at billederne er ægte. Fold sammen
Læs mere
Foto: NICOLAS ASFOURI
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

LONDON: Prins William og Kate Middleton, Hertugen og Hertuginden af Cambridge, er "skuffede" over, at et fransk magasin angiveligt har publiceret billeder af hertuginden badende topløs under en ferie i det sydfranske.

Royale medarbejdere anklager magasinet Closer for at "skrue tiden 15 år tilbage" - en henvisning til året 1997 hvor Diana, prins Williams mor, blev dræbt i en bilulykke i Paris efter at være blevet forfulgt af paparazzier.

Prins William har altid ment, at det var de aggressive og nærgående fotografer, som i årevis jagtede hans mor jorden rundt, der myrdede hans mor. 

Prins William og Kate Middleton, der blev informeret om publiceringen af billeder af hertuginden topløs under deres morgenmad på anden-dagen af deres officielle tur rundt i Malaysia, har dog endnu ikke bekræftet, at billederne er ægte. 

Advokater ind i sagen

Men Closer siger, at billederne blev taget, da hertugen og hertuginden i sidste uge var på ferie på dronningens nevø, Lord Linleys, franske slot. Billederne er meget uskarpe og taget med lange linser, men er ifølge BBC helt klart af det royale par.

Buckingham Palace har også allerede taget kontakt til deres advokater i London for at få advokatkontorets afdeling i Paris til at gå ind i sagen.

Royale medarbejdere siger, at parret er "bedrøvede" over publiceringen, da de opfatter det som et brud på deres privatliv. Parret fortsætter dog deres ni dage lange tur rundt i Malaysia, hvilket er en del af fejringen af Dronning Elizabeth II´s diamantjubilæum som regent.

Publiceringen af billederne af hertuginden topløs - under overskriften ´Oh my God´ på magasinets forside - kommer efter en kontrovers om offentliggørelse af billeder af Prins Harry nøgen for en måned siden. Billederne var taget på et hotelværelse i Las Vegas.

Dengang valgte The Sun som det eneste britiske medie at vise billederne. De nu offentliggjorte fotos af Kate Middleton topløs blev også tilbudt britiske medier, men de afslog tilbuddet.