To dræbte og flere sårede i skyderi ved natklub i USA

Mindst to personer er dræbt og flere er såret i et skyderi ved en natklub i Florida. Et vidne siger, at der lød skud, hvorefter folk strømmede ud af natklubben natten til mandag.

ARKIVFOTO Fold sammen
Læs mere
Foto: PETER FOLEY

Mindst to personer er blevet dræbt, og op mod 17 er sårede ved et skyderi på en natklub i Fort Myers i den amerikanske delstat Florida.

Det bekræfter en politikilde over for det amerikanske medie Wink News.

Skyderiet fandt sted ved 00.30-tiden natten til mandag lokal tid ved natklubben Club Blu, der ligger i den amerikanske by Fort Myers. Flere betjente arbejder nu på gerningsstedet.

»Betjente ankom til gerningsstedet. Her fandt de flere personer med skudsår,« fortæller den lokale politichef Mulligan ifølge Wink News.

Ofrene er endnu ikke identificeret af myndighederne, forklarer betjent Jim Mulligan fra det lokale politi til Wink News. Men TV-stationen WBBH rapporterer ifølge NBC News, at begge de dræbte er mænd.

Det vides endnu ikke, hvem gerningsmanden eller mændene er, eller hvad dennes motiv skulle være.

Ifølge Reuters oplyser det lokale politi, at man har tilbageholdt tre personer, og man forsøger i øjeblikket at fastlægge, hvilket motiv der ligger bag angrebet, som politiet ifølge Wink News har bekræftet fandt sted på parkeringspladsen uden for natklubben.

NBC2 News skriver desuden, at et andet gerningssted er tilknyttet skyderiet, og at det drejer sig om en gade, hvor der er blevet skudt mod nogle biler og et hus, og hvor en person angiveligt er kommet lettere til skade.

Det er endnu uvist, om hændelserne hænger sammen.

Vidner beskriver gerningsstedet på natklubben som et »galehus«.

Der var meldinger om skud, og folk strømmede ud fra natklubben, forklarer et vidne ifølge Wink News.

En kvinde, der bor tæt på natklubben, siger, at hun hørte 30 skud, fra hvad hun mener er flere våben.

Flere skriver på sociale medier, at der skulle være tale om en ungdomsfest i natklubben. Men det er endnu ikke bekræftet.