Tilskadekommet Dortmund-spiller »har det godt« efter bombesprængning

Dortmund-spilleren Marc Bartra måtte en tur på operationsbordet i nat, efter at klubbens spillerbus i aftes blev ramt af en bombesprængning forud for en Champions League-kamp..

Marc Bartra blev sidste år solgt fra Barcelona til Borussia Dortmund. Fold sammen
Læs mere
Foto: CHRISTOF STACHE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Til trods for det store chok, en brækket knogle i håndleddet og skader på armen har den spanske fodboldspiller, Marc Bartra, det godt efter den bombesprængning, der i går aftes ramte tyske Borussia Dortmunds spillerbus på vej til hjemmekamp i Champions League mod franske AS Monaco.

Det melder flere tyske og internationale medier, efter at spilleren i nat blevet opereret.

Den 26-årige spanier var den eneste om bord på bussen, der blev såret. Det skete, netop som den havde forladt et hotel for at begive sig mod Dortmunds hjemmebane, Signal Iduna Park.

Ifølge Bild er vurderingen, at det ikke er utænkeligt, at Marc Bartra kan nå at gøre comeback i indeværende sæson til trods for skaderne.

Bild citerer spillerens kone, Melissa, for at sige til spanske medier, at han »har det godt«.

Spanieren kom til det tyske fra Barcelona sidste år. Han er midtersvarer og har 37 landskampe på CVet. Også for det spanske a-landshold.I Tyskland har han indtil videre spillet 18 kampe for Dortmund og syv Champions Leagus-kampe for klubben. Han har scoret en enkelt gang i Champions League.

Marc Bartra har endnu ikke udtalt sig om epsioden. Men det har andre af Dortmunds spillere.

»Da vi kørte ved siden af en række biler, gik en bombe pludselig af i vejesiden. Bartras arm blev skadet, han er nu på hospitalet,« sagde den polske back, Lukasz Piszcezk, i kølvandet på bombesprængningen.

Kampen blev aflyst og vil i stedet blive afviklet her til aften klokken 18.45. Politi vil være talrigt til stede, lyder det.