Til halloween lærte Trumps barnebarn om socialisme

Donald Trump Jr. brugte halloween til at gøre sig morsom over socialisme. Det fik Harry Potter-forfatter J. K. Rowling i blækhuset.

Donald Trump, Jr. er ingen fan af socialisme, hvilket han brugte halloween til at gøre opmærksom på. Ikke alle syntes dog, at han var lige sjov. Fold sammen
Læs mere
Foto: SAUL LOEB

Ugens...

… tweet

Der er ingen tvivl om, at USAs præsident, Donald Trump, er verdens ukronede twitterkonge. Og æblet falder åbenbart ikke langt fra stammen. Præsidentens søn, Donald Trump Jr., tweetede i forbindelse med halloween i tirsdags et billede af sin lille datter, Chloe og al det slik, hun havde samlet ind, med teksten »Jeg vil tage halvdelen af Chloes slik (fra) i aften og give det til et barn, der bare sad derhjemme. Det er aldrig for tidligt at lære hende om socialisme.«

Det fik Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling, til at svare med en henvisning til, hvordan Chloes bedstefar, USAs præsident, i sin tid blev rig: »Fyld hendes spand med slik, som hendes oldefar har efterladt hende og forklar hende, at hun har mere fordi hun er smartere end alle de andre børn.«

… sexualundervisning

For at blive ved de sociale medier er en to år gammel skoleopgave netop blevet vist millioner af gange på sitet Imgur.

I sin tid blev den da 14-årige canadier Maria Fridman sendt hjem fra skole, fordi læreren ikke brød sig om hendes svar på en hjemmeopgave i sexualundervisning, skriver The Independent.

Opgaven gik ud på at komme med modsvar på argumenter for ikke at bruge kondom under sex, og Marias svar var temmelig kreative.

Til den gamle kending »Jeg har ikke et kondom på mig« svarede hun »jeg har ikke min vagina med mig« og på en anden klassiker, »kondomer er ulækre, og de er noget rod,« lød svaret »Det gælder også spædbørn.«

Mens Maria Fridmans lærer altså var alt andet end tilfreds, var storesøster, Jordan, stolt og har som sagt nu lagt opgaven op på Imgur, hvor den i skrivende stund er delt mere end tre millioner gange til stor begejstring.

… forkerte nummer

Shakib Khan er en af Basngladesh’ mest kendte skuespillere og kan sætte mange pigehjerter i brand.

Det har skabt problemer for Ijajul Mia, der tjener til dagen ved at køre folk rundt i sin motoriserede rickshaw.

Hans enmands-forretning har nemlig samme mobilnummer, som Khans rolle i en ny film, som Khan forøvrigt selv har produceret og instrueret. Det har ført til at den stakkels chauffør har fået op til 500 opkald fra forelskede kvinder, der troede, at de havde fået fat i deres idol, skriver BBC.

Ijajul Mia kræver nu erstatning i retten, da han siger, at han mister kunder, der ikke kan komme igennem på telefonen. Han kan ikke bare sådan få et nyt nummer, da alle hans stamkunder så ikke vil kunne få fat på ham, siger chaufføren, hvis hustru angiveligt truede med at forlade ham, fordi hun troede, at hendes mand havde en affære på grund af de mange opkald.