Tidligere UFO-chef: »Der er klare beviser på, at vi ikke er alene«

Observationer af et fartøj med »anderledes karakteristika, end dem, man kender fra USA« er en af årsagerne til, at en tidligere chef i Pentagons ufo-program nu melder ud, at han tror på liv i rummet.

Foto: NASA NASA

En ledende chef i det amerikanske sikkerhedsministerium Pentagon tror ikke, at vi er de eneste levende væsner i rummet.

»Jeg mener, der er meget klare tegn på muligheden for, at vi ikke er alene,« siger Luis Elizondo i et interview med CNN.

Luis Elizondo har stået i spidsen for det amerikanske ufoprogram »Advanced Aerospace Threat Identification Programme«, drevet af Pentagon, der for et par dage siden skabte overskrifter. Her kom det frem, at man siden programmets start i 2007 har brugt adskillige millioner dollars på at undersøge rapporter om... ja, ufo'er.

Det var den demokratiske senator Harry Reid, der startede »Advanced Aerospace Threat Identification Programme«, som han for et par dage siden kaldte for »en af de gode ting, jeg fik gennemført i min politiske karriere. Jeg gjorde noget, som ingen har gjort før.«

Elizondo understreger, at han ikke kan tale på vegne af regeringen. Han har fortalt, at han forlod programmet i protest over, hvad han kalder for »overdreven sikkerhed« og en mangel på økonomisk støtte gennem i de seneste år.

Argumentet for liv i rummet er blandt andet, at han har oplevet kontakt med fartøjer, der blandt andet bryder med de aerodynamiske love.

»De her luftfartøjer - vi kalder dem luftfartøjer - viser flere karakteristika, der ikke er som noget, vi kender fra andre fartøjer. Hverken indenrigs- eller udenrigs,« siger Elizondo.

Efter han har forladt Advanced Aerospace Threat Identification Programme, er Elizondo begyndt at arbejde hos To The Stars Academy of Arts and Sciences, en virksomhed, der er grundlagt at blandt andre den tidligere Blink-182-musiker Tom DeLonge, hvis formål er at undersøge uidentificerede objekter.