Tidligere Miss Universe-vinder dræbt af røvere

En tidligere venezuelansk skønhedsdronning er sammen med sin mand blevet dræbt, da røvere skød dem.

Foto: RUNGROJ YONGRIT

VENEZUELA: Den tidligere Miss Universe-vinder Mónica Spear, som senere blev sæbeoperastjerne, er blevet myrdet. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Den 29-årige kvinde blev mandag aften fundet skudt sammen med sin mand, Thomas Henry Berry, i deres bil, som holdt i vejkanten ved en landevej. Parrets femårige datter blev også fundet i bilen, og i modsætning til forældrene var hun stadig i live. Pigens tilstand er ifølge de venezuelanske myndigheder stabil, efter hun er blevet behandlet på et medicinsk center.

Politikilder fortæller ifølge lokale medier, at parret blev skudt, og at det tilsyneladende er røvere, der dræbte parret, da deres bil brød sammen. Mónica Spear var hjemme i Venezuela på ferie, da hun blev dræbt.

»Eksperterne har lavet en teknisk undersøgelse på gerningsstedet, og køretøjet, som parret rejste i, blev beslaglagt til den tilsvarende analyse,« står der ifølge AFP i en officiel pressemeddelelse fra de venezuelanske myndigheder.

Mónica Spear blev kåret som Miss Universe i 2004 og har senere optrådt som skuespiller i forskellige TV-serier.

Venezuela har ifølge Det Venezuelanske Voldsobservatorium en af verdens højeste mordrater med 79 mord per 100.000 indbygger i 2013.