Tidligere medarbejder afslører: Trump ønsker slet ikke at blive præsident

Foto: CARLO ALLEGRI

Donald Trump ønsker slet ikke at blive USAs næste præsident, selv om han er favorit til at skulle kæmpe om embedet til november. Hans enorme ego er nemlig den eneste grund til, at han fortsat kæmper om nomineringen.

Så klar i mælet er den tidligere kommunikationschef Stephanie Cegielski fra Donald Trumps tidligere Super PAC, der er en komité, som samler penge ind til valgkampagner.

I et åbent brev til Donald Trumps støtter afslører hun nu, hvilke intentioner der i hendes øjne ligger bag Trumps kampagne.

»Selv ikke Donald Trump troede, han ville nå så langt. Det mest uhyggelige ved det er, at han slet ikke ønskede at blive præsident,« skriver hun i brevet, der er blevet offentliggjort på xojane.com ifølge The Fiscal Times.

»Han var ikke forberedt og klar til at gå hele vejen til Det Hvide Hus, men hans ego har overtaget førersædet, og nu betyder kampagnen alt. The Donald fejler ikke. The Donald har ingen svagheder,« fortsætter hun.

Stephanie Cegielski fortæller, at formålet med kampagnen i starten var, at Donald Trump skulle slutte som en flot nummer 2 i republikanske nomineringskampagne, hvilket nu er et realistisk scenarie, når partiet i juli skal finde deres kandidat på partikonventet.

Således rygtes det, at ledende personer fra partitoppen er i gang med at planlægge et kup mod den populære byggematador og tv-personlighed.

Ifølge The Fiscal Times eksisterer Super PACen ikke længere, og Stephanie Cegielski arbejder nu som professor ved New York University.

Hun afslører, at interne årsager var med til at lukke valgkomiteen ned, og tilsyneladende er forholdet til præsidentkandidaten da også yderst lunkent.

Donald Trump er ikke en autentisk politiker, vælgerne kan have tiltro til, slår Stephanie Cegielski fast om sin tidligere chef.

Præsidentkandidatens kampagnefolk har indtil videre afvist at kommentere hendes brev.