Ti-årig stukket ned ved svensk skole

En omkring ti-årig svensk pige er blevet stukket i halsen med kniv uden for sin skole ved Göteborg.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En omkring ti-årig pige er kommet svært til skade, efter hun mandag formiddag blev stukket i halsen med en kniv uden for sin skole i Hjällbo ved Gøteborg. Det skriver svenske medier.

Hun blev først transporteret til et lokalt sygehus, men er nu overført til det større Sahlgrenska sygehus, skriver Göteborgs-Posten.

- Det er en meget alvorlig hændelse, siger politiets pressetalsmand Björ Blixter til Göteborgs-Posten.

Ifølge den svenske avis Expressen skal pigen dog være uden for livsfare.

Gerningsmanden er ifølge avisen omkring 20 år gammel og er endnu ikke pågrebet. Området lige uden for skolen, hvor forbrydelsen fandt sted, er afspærret af politiet, der foretager tekniske undersøgelser. Politiet betegner knivstikkeriet som et drabsforsøg.

Politiet kender stadig ikke motivet til forbrydelsen, men der er mulighed for, at det er familierelateret, lyder det. Pigen skal dog selv have forklaret, at hun aldrig har set gerningsmanden før. Flere politibiler er ude i området for at lede efter gerningsmanden, som man mener at have et udmærket signalement af.

Skolens elever er blevet informeret af rektoren, der ikke vil kommentere over for det svenske nyhedsbureau TT, om børn har været vidner til episoden.