Teenagepige anholdt: Mistanke om terrorplaner mod turister i Paris

Fire mistænkte, heriblandt en 16-årig pige, anholdt for angiveligt at have planer om et terrorangreb i »turist-område« i Paris. Det skriver britiske Independent.

Fire mistænkte, heriblandt en 16-årig pige blev anholdt Fredag Morgen i Montpellier, for angiveligt at planlægge et terrorangreb mod Paris. Det er kun en uge siden, at en mand forsøgte at trænge ind på Louvre i Paris med en machete. AFP PHOTO / JACQUES DEMARTHON Fold sammen
Læs mere
Foto: JACQUES DEMARTHON
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Anti-terror politi fandt sprængstoffer i gennemsøgninger, fortalte kilder franske M6Info.

Nu er fire mistænkte, heriblandt en 16-årig pige, anholdt for at planlægge et selvmordsangreb mod et »turist-område« i Paris. Det skriver Independent.

Teenagepigen blev arresteret i Montpellier fredag morgen. Politiet fandt 71 gram af det såkaldte TATP, et kraftfuldt sprængstof ofte brugt af militante fra IS, skriver Independent på baggrund af rapporter fra BFMTV.

Det sker kun en uge efter et andet terrorforsøg i Paris, da en mand forsøgte at forsøgte at trænge ind på Louvre med en machete.

Frankrig har generelt været udsat for mange terrorangreb de senere år.

 

 

Police discovered 71g of triacetone triperoxide (TATP), a powerful explosive widely used by Isis militants, inside a makeshift factory manufacturing the substance, BFMTVreported.