Tavs Clinton vil ikke udtale sig, før sidste stemme er optalt

Demokraternes præsidentkandidat, Hillary Clinton, vil ikke kommentere valgresultatet før onsdag lokal tid. Det siger hendes kampagnechef i en tale.

John Podesta fortæller, at Clinton ikke vil udtale sig endnu. Fold sammen
Læs mere
Foto: CARLOS BARRIA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Demokraternes præsidentkandidat, Hillary Clinton, vil ikke kommentere valgresultatet fra det amerikanske præsidentvalg før onsdag lokal tid.

Det siger hendes kampagnechef, John Podesta, i en tale.

Årsagen er, at det fortsat er for tæt at kåre en vinder, siger kampagnechefen.

- Det har været en lang aften og en lang kampagne. Men vi kan vente lidt længere. De tæller stadig stemmer, og flere stater er for tætte i opløbet til at udråbe en vinder, så vi vil ikke sige mere nu, siger Podesta.

Hillary Clinton så ud til at vinde valget, inden stemmerne blev talt op. Men nu tyder alt på, at det bliver Donald Trump, der kan flytte ind i Det Hvide Hus til januar.

John Podesta sagde dog samtidig, at »det er ikke ovre endnu«, rapporterer Chris Megerian fra valgfesten, journalist ved Los Angeles Times.

Han har også sendt et billede fra Hillary Clintons valgfest ud på Twitter, der viser et par, som har fundet trøst i hinanden i et kram på gulvet.

Til støtterne til stede i salen lød opfordringen fra John Podesta dog, at de skulle gå hjem.

- Få noget søvn. Vi har ikke mere at sige i aften. Vi har mere at sige i morgen, siger Podesta.

Republikanernes kandidat, Donald Trump, er millimeter fra at vinde kampen om Det Hvide Hus. Han ventes at tale i løbet af onsdag morgen dansk tid. Ifølge journalist for New York Times er Donald Trump netop nu på vej til sin egen valgfest.

opdateres...