Talentdommer afløser Larry King

Det bliver Piers Morgan, én af dommerne i "Britain's Got Talent", der skal tage over efter den legendariske talkshow-vært.

Briten Piers Morgan (tv) afløser talkshow-veteranen Larry King på CNN. Fold sammen
Læs mere
Foto: HO
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Piers Morgan, tidligere redaktør på Daily Mirror, forfatter og én af dommerne i det britiske talentshow "Britain's Got Talent", der gjorde bl.a. Paul Potts og Susan Boyle til kendte navne, skal være den nye Larry King på den amerikanske tv-station CNN. Det skriver BBC.

Den 45-årige Piers Morgan siger i en udtalelse, at han har "drømt om en dag at kunne efterfølge den mand, som jeg anser for at være den største interviewer over dem alle." 

Han begynder i sit nye job til januar ifølge BBC, og det er endnu uvist, om han sideløbende beholder sit job som dommer i det britiske talentshow, som også sendes i USA.

Larry King, der nu er 76 år gammel, har været vært på Larry King Live, ét af de længstlevende talkshows i USA, siden 1985. Han annoncerede tilbage i juni måned, at han ville stoppe som vært på showet, som gennem årene har tiltrukket mange kendte politikere, sportsstjerner, musikere og Hollywood-kendisser.

Da Larry King denne sommer havde 25-års jubilæum, havde han Lady Gaga, Bill Gates og præsident Obama i studiet.

Obama er efter sigende også nummer ét på listen over personer, som Piers Morgan gerne vil have med i ét af sine kommende shows.