Syv dræbte og 600 sårede i Egypten

Hundredvis af demonstranter angreb hovedkontoret for Det Muslimske Broderskab, som den egyptiske præsident Mohamed Morsi tilhører.

Der har i løbet af søndagen været historisk store demonstrationer mod Mohamed Morsi, der blev Egyptens første folkevalgte præsident for et år siden. Fold sammen
Læs mere
Foto: AMR ABDALLAH DALSH
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

EGYPTEN: Sent søndag blev der meldt om mindst syv døde og mere end 600 sårede efter sammenstød mellem tilhængere og modstandere af den egyptiske regering. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

To personer mistede livet og adskillige andre blev såret under skududvekslinger sent søndag aften foran Det Muslimske Broderskabs hovedkontor i Kairo. Hundredvis af demonstranter, bevæbnet med blandt andet benzinbomber og sten, angreb hovedkontoret for Det Muslimske Broderskab, som den egyptiske præsident Mohamed Morsi tilhører.

Der har i løbet af søndagen været historisk store demonstrationer mod Mohamed Morsi, der blev Egyptens første folkevalgte præsident for et år siden. Hans kritikere anklager ham blandt andet for at forråde revolutionen ved at samle magten i hænderne på islamistiske grupper.

Fem af de dræbte blev skudt i den sydlige del af Kairo.

BNB