Syrien beskylder Israel for bombetogt

Ifølge Syriens statslige TV har fly fra Israel bombet en palæstinensisk militærbase på grænsen mellem Syrien og Libanon. Seks mennesker er angiveligt blevet såret.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

SYRIEN: Israelsk bombefly har onsdag angrebet en militærbase, der ligger på grænsen mellem Syrien og Libanon, oplyser syrisk stats-TV. Seks personer meldes såret i angrebet, skriver Reuters.

Syrisk stats-TV citerer en militærkilde for at have udtalt, at det var onsdag eftermiddag basen blev ramt af det israelske luftvåben. Militærbasen tilhører pro-syriske palæstinensere fra militsen Folkefronten til Palæstinas Befrielses Generalkommando (PFLP-GC). Militsen er baseret i Damaskus og støtter Syriens præsident, Bashar al-Assad.

En talskvinde for det israelske militær i Jerusalem er blevet spurgt ind til angrebet, men afviser at udtale sig om sagen.

Bombetoget finder sted dagen efter, at en israelsk drone ramte en personbil i Quneitra-provinsen i det sydvestlige Syrien. I bilen sad to medlemmer af De Nationale Forsvarsstyrker, der kæmper for Assad-regimet i Syrien. Begge blev dræbt, oplyste syrisk stats-TV og Hizbollahs al-manar TV. Bilen kørte i et område på grænsen til Golanhøjderne.