Svigerfamilie til mistænkt bag Texas-skyderi kom i kirken

Den formodede gerningsmand havde forbindelse til kirken, som han angreb, siger guvernør ifølge USA-medie.

Den formodede gerningsmand åbnede søndag formiddag lokal tid ild med en automatriffel mod kirkegængere i den texanske by Sutherland Springs. Fold sammen
Læs mere
Foto: HANDOUT

Svigerfamilien til den formodede gerningsmand bag et masseskyderi søndag i en kirke i Texas gik af og til til gudstjeneste i kirken.

Men de var ikke til stede under søndagens skyderi, fortæller sheriffen i regionen Wilson til tv-kanalen CNN.

Delstatens guvernør, Greg Abbott, har tidligere til CBS News sagt, at den mistænkte havde forbindelse til kirken.

Skyderiet har kostet mindst 26 mennesker livet. Mange andre blev såret.

Den formodede gerningsmand åbnede søndag formiddag lokal tid ild med en automatriffel mod kirkegængere i den texanske by.

Ofrene, der var i alderen fem til 72 år, befandt sig i First Baptist Church i Sutherland Springs, der er en by med cirka 400 indbyggere omkring 50 kilometer sydøst for San Antonio.

Han bar en skudsikker vest under angrebet. To personer i et køretøj jagtede gerningsmanden, og på et tidspunkt kørte han ifølge en af forfølgerne i grøften.

Politiet fandt kort efter den formodede gerningsmand død i flugtbilen, som var kørt galt på grænsen mellem de to regioner Wilson og Guadalupe.

Myndighederne mener, at Devin Patrick Kelley døde af skud, som han selv affyrede. Det siger sheriffen i Sutherland Springs til CBS News.

Politiet fandt efterfølgende flere våben i flugtbilen.

Amerikanske medier skriver, at der er tale om en 26-årig mand med en fortid i flyvevåbnet.

Han skulle være blevet smidt ud af flyvevåbnet i 2014 efter at have været stillet for en militærdomstol to år tidligere.

/ritzau/