Svensker vil indrette vandrerhjem i jumbojet

Selv om der ikke er silkelagner og luksus-dobbeltsenge på et nyt vandrerhjem tæt på Arlanda lufthavnen, skal blikfang og omtale nok sikre belægningen. Forretningsmand har fået lov til at indrette en jumbojet med køjesenge.

En jumbo med køjesenge på en svensk tilkørselsvej, bliver en anderledes oplevelse. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bent K. Rasmussen

Har man ikke råd til en tur i dobbeltseng med Singapore Airlines nye dobbeltdækker Airbus 380, kan man i det mindste få lidt af den flyvende fornemmelse liggende på ryggen i en køjeseng i en gammel jumbojet.

Så i stedet for at duve af sted på silkelagner i 10.000 meters højde, må man i stedet indstille sig på almindeligt sengelinned et par meter over jorden på en tilkørselsvej til Arlanda lufthavn ved Stockholm.

Her har en initiativrig svensker ved navn Oscar Diös fået myndighedernes tilladelse til at omdanne en jumbojet til et vandrerhjem, skriver avisen Dagens Nyheter.

Flyets 500 stole skal efter planen udskiftes med 80 køjesenge og som et sidestykke til den flyvende dobbeltdækker Airbus’ luksus-dobbeltsengs-kabine, skal vandrerhjems-jumboens cockpit indrettes som en slags suite.

Det smager da lidt af fugl, men medlem af The Mile High Club - det bliver man ikke.