Svenske medier: Tre små børn fundet med halsen skåret op

En kvinde og tre små børn er fundet døde i en lejlighed i den lille svenske landsby Angered nær Göteborg. Arkivfotoet foroven er fra Stockholm. Fold sammen
Læs mere
Foto: PONTUS LANDAHL (arkiv)/Google Maps.
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Torsdag formiddag blev en kvinde og tre små børn fundet døde i en lejlighed i forstaden Angered udenfor Göteborg. Politiet arbejder ud fra den teori, at de er døde som følge af grov vold.

Det skriver Expressen.

Kort før klokken ni bemærkede borgere i Angered, at der kom flammer og røg fra en lejlighed i opgangen. Da politiet ankom til lejligheden brød de døren ind og fandt en kvinde på cirka 35 år og tre børn - alle under ti år.

Kvinden og én af børnene var allerede døde ved politiets ankomst. De andre to børn var i live, men havde alvorlige skader og kæmpede for livet. Den ene døde i ambulancen og den anden på hospitalet.

Branden i lejligheden havde raset i et rum, mens de andre rum var røgskadede. Politiet arbejder dog ud fra teorien, at ingen af ofrene døde som følge af branden, men blev dræbt.

»Alle fire ofre har skader på kroppen, som ikke er brandrelaterede. Vi arbejder ud fra den hypotese, at de døde som følge af grov vold, og at alle fire ofre havde været udsat for en forbrydelse, inden branden startede i lejligheden, siger Tommy Nyman, som er pressetalsmand for politiet i region vest og tilføjer:

»Det her er en tragedie.«

Både Expressen og Aftonbladet har fået at vide af flere uafhængige kilder, at ofrene var blevet skåret i halsen. Dette har politiet dog ikke bekræftet endnu.

En 50-årig mand med relation til de fire afdøde blev torsdag formiddag tilbageholdt og afhørt af politiet. Klokken 12.34 blev manden anholdt under mistanke for mord.

Præcis hvilken relation, manden har til de fire ofre, er endnu ikke blevet offentliggjort, da politiets efterforskning stadig er igangværende.

Expressen har talt med flere af familiens naboer, som er i chok over den tragiske hændelse, der har fundet sted i deres nabolag.

»Man bliver chokeret. De var så søde og skønne. Jeg har flere gange set dem ude i gården, hvor de grillede sammen. Det er frygteligt,« siger Mona Lundkvist, som boede tæt på familien.