Superstjerne laver rygbar poesibog af jointpapir

Rap-legenden Snoop Dogg udgiver nu en lommebog med sin raplyrik. Om den er forrygende vides ikke, men lyrikken er skrevet på rygbart jointpapir.

Rapperen Snoop Dogg udgiver en sangbog på jointpapir Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis rapikonet Snoop Dogg bliver ”høj” af litteratur, så skal det muligvis tages meget bogstaveligt. Nu udgiver han nemlig lommebogen ”Rolling Words – a smokeable songbook” , som kan ryges. Ja, du læste rigtigt. Hver side i bogen er et stykke af Snoop Doggs foretrukne rullepapir, Kingsize Slims, som kan rives ud af bogen og rulles om til en joint. 

- I denne bog kan du finde tekster til mine klassiske sange fra "back in the day"; "G-thang", "Gin and Juice" og "Drop it like it's Hot". Bogen kan også ryges med dit fineste "jay" (cannabis, red.), siger Snoop Dogg i en promotion-video for bogen på Youtube.

Hang til det grønne

  
Om nogen skulle komme op med denne idé, så kan det ikke overraske, at det er Snoop Dogg. Rapperen har gennem mange år gjort det til sit brand at ryge fjolletobak. Sangbogen viser med al tydelighed, at den selvudnævnte ”pimp” ikke har mistet sin hang til det grønne, siden han i 1990erne udgav sange som ”I Love Weed” og ”Smokin’ Smokin’ Weed”. Eller siden han vandt hash-magasinet High Times’ ”Stoner of the Year”-pris i 2002. Kigger man på internationale hitlister er det da også tydeligt, at Snoop Dogg stadig er på den grønne gren.

Hør Snoop Dogg tale om sin nye "jointbog" på Youtube: