Storbritanniens kommende konge optræder på forsiden af homo-magasin

Prins William er det første medlem af den royale familie, der har optrådt på forsiden af et magasin for homoseksuelle.

Når Attitude Magazines juli-nummer udkommer, er det historisk. Det er nemlig første gang, at et medlem af den britiske royale familie optræder på forsiden af et LGBT-magasin. Fold sammen
Læs mere
Foto: HANDOUT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Når Attitude Magazines juli-nummer udkommer, er det historisk. Det er nemlig første gang, at et medlem af den britiske royale familie optræder på forsiden af et LGBT-magasin. Og det er ikke hr-hvem-som-helst, der pryder forsiden. Næh, det er selveste Prins William, Storbritanniens kommende konge.

Det skriver ABC News.

Artiklen fortsætter herunder:

I interviewet med Attitude Magazine - der er et af Storbritanniens førende magasiner for homoseksuelle mænd - langer Prins William ud efter homofobi og mobning.

»Ingen burde mobbes på grund af deres seksualitet eller nogen anden grund. Og ingen burde udsættes for den form for had, som disse unge mennesker har skulle i deres liv« siger han til Attitude Magazine.

Både Prins William og hans kone, Prinsesse Kate, har gjort mobning til et indsatsområde, ligesom også Prins Williams mor, Prinsesse Diana, støttede det britiske homosamfund og forsøgte at afmystificerere AIDS og HIV.

»Hvis du læser dette og bliver mobbet med din seksualitet, så vil jeg sige til dig: Du skal ikke finde dig i det. Tal med en voksen, du stoler på, en ven eller en lærer,« siger Prins William.

Det var under en mindeceremoni for ofrene for et terrorangrebet på en natklub for homoseksuelle i Orlando, Florida, at Prinsen afslørede, at han vil optræde på forsiden.