Stor tysk razzia mod Hells Angels

Op mod 80 bordeller, barer og boliger er blevet gennemsøgt i en aktion, der også involverede tysk politis specialstyrke, GSG9.

Foto: WOLFGANG RATTAY
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Op mod tusind politibetjente har i løbet af dagen deltaget i en stor, koordineret razzia mod en række tilholdssteder for de nordtyske afdelinger af rockergruppen Hells Angels. I Hannover blev medlemmer af elitekorpset GSG9 firet ned fra en helikopter for at ransage en bolig, som tilhører lederen af det stedlige "Chapter."

Der er tale om en generel aktion, hvor der efterforskes sager i relation til vold, afpresning, menneske- og våbenhandel samt korruption. Desuden leder politiet efter liget af en tyrker, som skal være kommet i vejen for rockerne, hvorpå han tilsyneladende forsvandt fra jordens overflade.

Aktionen finder sted i en række byer i delstaterne Schleswig-Holstein og Niedersachsen, men razziaen er ifølge nyhedsmagasinet Der Spiegel ikke mindst rettet mod medlemmer af Hells Angels' afdeling i Kiel, som blev forbudt af myndighederne i januar.

Tysk politi meddeler, at man vil holde en koordineret pressekonference, når aktionen er afsluttet ud på eftermiddagen i dag.