Sporet er koldt efter jaget terrorist

Frankrigs premierminister, Manuel Valls, erkender, at man ikke har nogen anelse om, hvor den mistænkte terrorist Salah Abdeslam befinder sig. Det vides heller ikke, om der er flere grupper med forbindelse til angrebet.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De franske myndigheder er løbet tør for spor efter den formodede gerningsmand ved fredagens terrorangreb i Paris, Salah Abdeslam.

Det siger den franske premierminister, Manuel Valls, til TV-stationen France 2 ifølge Reuters.

Manuel Valls oplyser også, at myndighederne på nuværende tidspunkt heller ikke er klar over, om der er flere terrorceller, der kan knyttes til det blodige angreb, hvor 129 mennesker mistede livet i den franske hovedstad.

»Truslen er der. Vi ved på nuværende tidspunkt i efterforskningen ikke, om der er grupper eller individer, som har forbindelse til angrebet fredag i Paris og Saint-Denis. Vi ved det simpelthen ikke, men man kunne forestille sig det. Det er derfor, truslen stadig eksisterer,« siger Manuel Valls.

Salah Abdeslam er på fri fod, efter at en større politiaktion, som havde til formål at anholde ham i den belgiske by Molenbeek, ikke bar frugt.

Salah Abdeslam er mistænkt for at være en aktiv del i terroraktionen i Paris. Hans bror, Brahim Abdeslam, sprængte sig selv i luften ved terrorangrebet.

Belgisk politi anholdt torsdag i alt ni personer, som menes at have tilknytning til fredagens terrorangreb.