Spice Girls udsolgt på 38 sekunder

Det kan godt være, at pigerne, eller kvinderne, fra Spice Girls er nået midten af trediverne, men de formår stadig at trække fulde huse til deres koncerter.

Spice Girls-feberen raser igen i London. Billedet her er fra 1998, hvor gruppen gav koncert i Danmark i Forum. Fold sammen
Læs mere
Foto: BJARKE ØRSTED/NF

Spice Girls’ comeback-koncert den 15. December i O2 Arenaen lader til at blive en tætpakket affære for de 20.000 fans, der har fået fingre i en billet.

De mange Spice Girls-fans var natten til i dag blevet varslet via mail og SMS, så de kunne nå at være klar på tasterne til i morges, hvor billetterne blev sat til salg.

38 sekunder og udsolgt
Det tog ikke mere end 38 sekunder, så var festen allerede ovre for dem, der ikke var hurtige nok til at bestille.

Den enorme efterspørgsel på at se Spice Girls samlet igen har gjort, at tre nye datoer allerede er blevet tilføjet til comeback-turneen.

Spice Girls: Victoria Beckham 33, Emma Bunton, 31, Melanie Brown, 32, Melanie Chisholm, 33, and Geri Halliwell, 34, annoncerede comeback-turneen i juni måned.

Gruppen blev for alvor kendt for deres “Girl Power.” I 1998 forlod Geri Halliwell så gruppen og to år senere gik resten af Spice Girls i opløsning.