Skønhedsdronning fundet myrdet inden Miss World

Maria Jose Alvarado og hendes søster Sofia blev dræbt og begravet i verdens mest voldelige land.

Miss Honduras, Maria Jose Alvarado. Fold sammen
Læs mere
Foto: STR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En skønhedsdronning fra Honduras er blevet fundet myrdet, blot få uger inden hun skulle have deltaget ved Miss World i London.

19-årige Maria Jose Alvarado og hendes søster Sofia blev ifølge honduransk politi fundet begravet nær en flod i den bjergrige Santa Barbara-region godt 200 kilometer fra hovedstaden Tegucigalpa.

De to kvinder forsvandt torsdag efter en fest og blev sidst set i en bil uden nummerplade.

»Jeg kan bekræfte, at Alvarado-søstrene er blevet fundet ... Vi har også fundet mordvåbnet og bilen, som førte dem til det område, hvor de blev begravet,« siger lederen af politiets efterforskningsenhed ifølge Reuters.

Landets indenrigsminister, Arturo Corrales, har ifølge nyhedsbureauet fortalt lokale medier, at skønhedsdronningens kæreste menes at stå bag drabene.

Honduras er verdens mest voldelige land med en mordrate på over 90 pr. 100.000 indbyggere. Det er over dobbelt så højt som de nærmeste på listen: Venezuela, Belize og El Salvador.

Mexicanske narkokarteller har i de seneste år spredt sig til Honduras og gjort det fattige land til en mellemstation i narkotrafikken fra Sydamerika til Mexico, hvorfra det ofte smugles ind i nabolandet USA.