Se videoen: Efter moskéskyderi stormer norsk politi den sigtedes bopæl - finder død kvinde

Norsk mand er sigtet for mordforsøg i moské og nu også drab på et familiemedlem, efter at politiet har ransaget hans bopæl.

NORWAY-ATTACK/
Igår mødte norsk politi massivt op foran al-Noor moskéen i Bærum i Norge, hvor en ung mand, væbnet med adskillige våben, skød og sårede en af gæsterne i moskéen, før han blev overmandet. NTB Scanpix/Terje Pedersen/Reuters Fold sammen
Læs mere

En norsk mand i 20'erne er anholdt og sigtet for mordforsøg, efter at han gik til angreb på al-Noor-moskéen i Bærum nær Oslo.

Manden skulle angiveligt have skudt og såret en person, hvorefter han blev overmandet af to andre. Den unge mand blev efterfølgende anholdt og sigtet for drabsforsøg af norsk politi.

I forbindelse med skyderiet blev den sigtedes bopæl derfor blevet ransaget i dag.

»Vi sætter dette i sammenhæng med episoden ved moskéen tidligere i dag,« siger operationsleder Rune Hekkelstrand til det norske nyhedsbureau NTB.

Her fandt politiet liget af en kvinde, som den sigtede er i familie med. Han er derfor nu også sigtet for drab, og overført til politiarresten ifølge Aftenposten.

Ifølge VG.no, bekræfter den sigtedes forsvarer, Unni Fries, at der er blevet foretaget en kort afhøring.

Ifølge Norsk politi har de gjort forebyggende tiltag op til søndagens muslimske højtid eid, hvor flere nordmænd har også meldt sig frivilligt som vagter. Det skriver Islamisk Råd på Facebook.