Schwarzenegger strides med sin eks om pengene

Slagets gang mellem Schwarzenegger og Shriver fortsætter. Eks-guvernøren vil ikke betale underhold.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Terminator-stjernen og eks-guvernøren for Californien Arnold Schwarzenegger afviser at betale underhold til eks-konen Maria Shriver.

Det fremgår af retspapirer, som torsdag blev offentliggjort af det amerikanske nyhedssite tmz-com.

Den 55-årige Maria Shriver, der er niece til den tidligere præsident John F. Kennedy, søgte i begyndelsen af juli om skilsmisse med krav om at få betalt underhold.

Men i dokumenter, som 63-årige Arnold Schwarzenegger nu har fremlagt i retten, gør han det klart, at Californiens tidligere First Lady hverken skal regne med underhold eller betaling for sine advokatudgifter.

Til gengæld er parret, der kunne fejre sølvbryllup i foråret, blevet enige om at dele forældremyndigheden over deres to teenagedrenge Patrick og Christopher. Derudover har parret to voksne døtre.

Kort efter sølvbrylluppet indrømmede Schwarzenegger, at han er far til en hjemmets tjenestepigers børn, og det fik bægeret til at flyde over for Maria Shriver, der i maj begærede separation.

Da parret ikke har en ægtepagt, kan skilsmissen komme til at koste den tidligere politiker, bodybuilder og actionfilmhelt halvdelen af hans formue, som vurderes til omkring 300 millioner dollar.

Men underhold vil han i hvert fald ikke betale.

/ritzau/