Savnede Madeleine stadig forsidestof

100 dage efter sin forsvinden er Madeleine McCann stadig forsidestof i britiske medier.

Dette billede af Madeleine McCann blev taget den 3. maj i år. Foto: AFP Fold sammen
Læs mere

100 dage efter hun forsvandt fra et hotelværelse i Praia da Luz i Portugals Algarve-region, som er et Europas mest populære rejsemål, er den lille britiske pige Madeleine McCann stadig forsidestof i britiske aviser.

Den fireårige Madeline, der forsvandt den 3. maj, har fået en sjælden stor bevågenhed i medierne. Journalister i både Storbritannien og i andre europæiske lande har bidraget til en omfattende kampagne for at hjælpe hendes forældre, Gerry og Kate McCann, som blandt andet har mødt pave Benedikt XVI og sikret sig støtte fra stjerner som den engelske fodboldspiller David Beckham.

Senest har rapporter om blodspor i hotelværelset, hvorfra Madeleine McCann forsvandt, vakt opsigt. Portugisiske medier siger, at myndighederne nu arbejder ud fra teorier om, at Madeleine døde ved en ulykke, som er forsøgt skjult, eller blev myrdet - og ikke bortført.

Pigens forældre, Gerry og Kate McCann, mener imidlertid stadig, at deres datter blev bortført. En talsmand for det portugisiske politi, politiinspektør Olegario Sousa, sagde tidligere, at Madeleines familie ikke er under mistanke i sagen.

/ritzau/