Sarah Palin: Drop klimakampen, Obama

Det er naivt at tro, at vi kan bekæmpe naturen, siger Alaskas tidligere guvernør Sarah Palin, der ikke tror, at klimaforandringerne er menneskeskabte.

Sarah Palin skrev tidligere på ugen, at Præsident Barack Obama burde boykotte topmødet i København. Hun tror nemlig ikke på, at mennesket kan påvirke naturens gang. Fold sammen
Læs mere
Foto: BILL PUGLIANO
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den amerikanske politiker Sarah Palin mener, at klimatopmødet i København er et udtryk for ren arrogance.

Det skrev republikaneren på sin twitter-side i nat.

-  Københavnertopmødet er lig med menneskets arrogance, når vi tror, at vi kan ændre naturens veje. Vi må alle tjene Guds jord, men det er både arrogant og naivt at tro, at vi mennesker kan bekæmpe naturen, skriver hun.

Læs Sarah Palins twitterfeed

Sarah Palin ville også ønske, at præsident Barack Obama ville boykotte klimaforhandlingene i København. Hun tror nemlig ikke på, at mennesket kan påvirke naturen.

- Miljøforskningen er drevet frem af politik og ikke objektiv videnskab. Derfor bør præsidenten boykotte mødet, skriver hun.

Hun er bekymret for, at en eventuel miljølov i USA vil føre til højere skatter og øget arbejdsløshed.

- Jorden har altid forandret sig, og det kommer den til at fortsætte med at gøre. Det er vores pligt at udvikle menneskeheden og jordens resurser, og vi må ikke forurene og ødelægge. Men vi kan ikke ændre det, som er naturlige klimaforandringer, skriver Sarah Palin.

Hun mener, at klimaforandringerne er som selve tyngdekraften:
- Et naturlig fænomen, som har eksisteret længe og som kommer til at fortsætte, uanset om verdens regeringer forsøger at ændre det, skriver guvernøren på sin Facebook-profil.

Se Sarah Palins facebook-profil