Reddede barn i fald fra fjerde sal

To new yorkere er dagens mænd i skysovs, efter de greb en treårig dreng. Heltenes uge i storbyen.

Det lyder som en scene i en dårlig film, men for treårige Timothy Addo var virkeligheden endnu værre: Han var kravlet ud af vinduet og ud på den udvendige brandtrappe på en bygning i bydelen Bronx, mens babysitteren angiveligt bare et øjeblik var uopmærksom.

Flere personer så drengen hænge i det yderste af neglene og råbte på hjælp, og hjælp var lige præcis, hvad Julio Gonzalez og og Pedro Nevarez var til. Som de eneste stillede de sig lige under drengen, som kort efter faldt fra fjerde sals højde.

Nevarez blev ramt så hårdt i brystet, at han faldt om - og drengen blev slynget lige i armene på Gonzalez, som greb lille Timothy! Drengen fik kun en skramme i ansigtet.

Babysitteren har nu et forklaringsproblem, skriver Associated Press, som også kan berette, at det i det hele taget er heltenes uge i New York:

For to dage siden kastede en mand sig ned på skinnerne for at redde en mand, der var faldet på en undergrundsstation, og i går agerede tre politibetjente fødselshjælpere midt på perronen på en undergrundsstation i Brooklyn.