Radikale muslimer truer norsk forlag

Brænd i helvede! Radikale muslimer truer norsk forlag oven på udgivelsen af Flemming Roses bog "Tavshedens Tyranni"

Flemming Rose ´s nye bog ´Tavshedens Tyranni ´ udkom torsdag den 30. september 2010. - Arkivfoto Fold sammen
Læs mere
Foto: Marie Hald
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Muhammedtegninger skaber nu problemer i Norge.

I forbindelse med genoptrykningen af tegningerne i Flemming Roses bog ”Tavshedens Tyranni”, som netop er blevet oversat til norsk, truer radikale muslimer forlaget i utvetydige vendinger. 

På Facebook opfordrer de således andre muslimer til ”at drage mod Cappelen Damm (forlaget, red.) og lade dem brænde i helvede…”

Den utvetydige trussel og opfordring til at drage mod forlaget fik tidligere i dag politiet til at møde massivt op ved forlaget, der er sikkerheds hensyn sendte en mail ud til alle ansatte og opfordrede dem til at tage hjem.

- Jeg kan bekræfte, at alle ansatte er sendt hjem af sikkerheds hensyn. Det skyldes, at vi har fået en melding fra politiet om, at der var annonceret en demonstration imod os i forbindelse med udgivelsen af ”Tavshedens Tyranni”. Men for os er der ingen dramatik i denne udgivelse, vi anser det  for en almindelig udgivelse , siger Tom Harald Jenssen, koncernchef i Cappelen Damm til VG

Foreløbig er der ifølge flere norske aviser ikke optræk til demonstration foran forlaget. Kun politiet er massivt tilstede – og har været det hele eftermiddagen.