Putin - nu som crooner

Ruslands machomand, premierminister Vladimir Putin, viste en mere blød side, da han sang kind mod kind med en lille pige.

Vladimir Putin i duet med en lille pige til et velgørenhedsarrangement for kræftramte børn. Til højre ses Sharon Stone Fold sammen
Læs mere
Foto: RIA Novosti
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den russiske premierminister Vladimir Putin sang og spillede klaver, da han fredag aften deltog i et stort velgørenhedsarrangement i Skt. Petersborg, Rusland.

Flankeret af Hollywood-stjerner som Kurt Russel, Goldie Hawn, Sharon Stone, Kevin Costner og Mickey Rourke til arrangementet, der skulle hjælpe kræftramte børn, gav Putin den som crooner.

Billedserie:

Den russiske premierminister lagde ud med at synge en russisk sang, men skiftede så genre, da han slog melodien an på tangenterne til Fats Domino-nummeret "Blueberry Hill".

Billedserie:

Det er langt fra første gang, Putin viser nye sider af sig selv. Men hvor han normalt plejer at gøre sig som machomand, var det denne gang en noget mere blød udgave af den tidligere russiske KGB-chef, man så.

Putin sås f.eks. synge kind mod kind med en lille pige til velgørenhedsarrangementet. Et stykke fra det image, han ellers dyrker i de professionelle billedserier, han med jævne mellemrum får lavet og gerne deler med hele verden.

Her har vi set ham som den moderne Marlboro-mand på hesteryg, i chikt skitøj på snescooter eller iført potente våben poserende foran et eller andet farligt vildt, han netop har nedlagt, og andre gange au naturel - i bar overkrop med spændte muskler og halskæde.

Se Putin folde sig ud på scenen: